30% – Kampanj på Inaria

Med Inarias system kan du enkelt skapa den förvaring som du har behov av.

Obs! Missa inte Lördagen den 28 oktober 2017. Mellan klockan 10.00 – 15.00 har vi en representant från Inaria på plats som hjälper dig med ritning och offert direkt på plats hos oss! Det går även bra att kontakta någon av våra säljare för att få hjälp med att rita upp din nya garderob.

INARIA är ett genomtänkt förvarings- system med obegränsade möjligheter till effektiv och personlig inredning. Inredningssystemet passar lika väl i hemmet som på arbetet. Tack vare måttanpassade lösningar skräddarsys varje inredning exakt efter dina önskemål.

Systemet som Inaria har gör att du spar mycket plats. Om du skulle använda vanliga dörrar på gångjärn skulle dessa ta upp mycket större yta. Inarias dörrar tillverkas helt efter dina önskemål. Du kan helt fritt sätta din egen design och dina egna mått. Har du dessutom behov av dold förvaring är detta inget problem. Du behöver inte ens skruva i ditt golv när du sätter fast skjutdörrarna. Det går lika bra att fästa golvskenan med hjälp av mattejp mot golvet.

Just nu har vi en kampanj som gäller fram till den 20 november 2017. Passa på! Kom in till oss och titta på detta förnämliga inredningssystem.

Kampanjen gäller fram till 30 september 2017!