Våtrumstapet

Våtrumstapeter slog igenom redan på 1800-talet efter att materialet linoleum uppfunnits av engelsmannen Frederick Walton. De började användas i offentliga badrum och på ställen där väggarna inte kunde bära kakel.

Från 1950-talet och framåt har utvecklingen i plastindustrierna lett till att vinyltapeterna som används idag är både brandsäkra, vackra och hygieniska. En fördel med våtrumstapeter jämfört med kaklade badrum är just att de är lättare att tvätta och hålla rena. De passar också bättre till många äldre hus där väggarna inte är helt jämna, eller rör sig, eftersom våtrumstapeter är flexibla.

Björklund & Wingqvist säljer våtrumstapeter i alla möjliga varianter. Välj mellan klassiska linoleummönster från 1920- och 30-talen, eller fixa det rätta retrobadrummet med ett mönster från 60-, 70- och 80-talen. Vi säljer våtrumstapeter som är realistiska imitationer av naturmaterial som marmor och skiffer.

Titta gärna igenom vårt stora utbud av högkvalitativa våtrumstapeter – vi garanterar att du kommer hitta en modell som både är vacker och hållbar. Det är dags att göra om ditt badrum till ett våtrum som du älskar, men bakterierna hatar.

Gå direkt till våran webshop och titta på våra fina våtrumstapeter! 

Klicka här!